fi
fi

Tietosuojaseloste

 

InPlace Solutions Ab Oy on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi ja käsittelee henkilötietojasi asiaa koskevan tietosuojalainsäädännön ja hyvän tietojenkäsittelykäytännön mukaisesti.

Me keräämme ja käytämme henkilötietojasi (esim. nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero) eri tarkoituksiin, esimerkiksi tarjotaksemme sinulle palvelujamme sekä parantaaksemme asiakaskokemustasi.

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme yleisesti henkilötietojen käsittelystämme. Annamme tietoa siitä, miten käytämme henkilötietojasi tietyissä tilanteissa, kuten markkinoinnissa, kun haet työtä meiltä, kun teet sopimuksen meidän kanssamme ja kun käyt verkkosivustollamme (”verkkosivusto”).

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan:

Miksi käsittelemme henkilötietojasi?

Minkä tyyppisiä tietoja keräämme sinusta?

Miten käytämme sinua koskevia tietoja?

Jaammeko sinua koskevia tietoja muille?

Kuinka kauan säilytämme sinua koskevia tietoja?

Mitä evästeet ovat ja miten niitä käytetään tällä verkkosivustolla?

Miten suojaamme sinua koskevia tietoja?

Mitkä ovat henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeutesi?

Mitä sinun on tiedettävä ennen kuin napsautat linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille?

Voidaanko tätä tietosuojaselostetta muuttaa?

Miten otat meihin yhteyttä?

Miksi käsittelemme henkilötietojasi?

Voimme kerätä henkilötietojasi moniin eri tarkoituksiin. Yhteistä kaikessa InPlace Solutionsin henkilötietojen käsittelyssä on se, että tietojenkäsittely on tarpeen, jotta InPlace Solutions voi toteuttaa sinuun liittyviä oikeuksiaan tai täyttää velvoitteitaan. Jos olet esimerkiksi asiakas, keräämällä henkilötietojasi pyrimme tarjoamaan sinulle tietoja ja palveluja, kehittämään ja parantamaan asiakaskokemustasi, ylläpitämään ja kehittämään asiakassuhdettamme ja viestimään tehokkaammin kanssasi.

Minkä tyyppisiä tietoja keräämme sinusta?

Keräämme henkilötietoja pääasiassa suoraan sinulta. Voit antaa meille tietoja esimerkiksi olemalla meihin yhteydessä, antamalla palautetta tai hakemalla töitä.

Keräämme yleensä seuraavanlaisia henkilötietoja:

  • tunnistetiedot ja yhteystiedot, kuten nimi, yritys, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • tietoa asiakassuhteesta, kuten viestintäasetukset, tietoa siitä, mistä tuotteista olet kiinnostunut, sekä InPlace Solutionsin tuotteiden ja palvelujen käytöstä
  • tekniset tiedot, kuten IP-osoitteesi.

Sinä päätät, haluatko antaa meille henkilötietoja. Jos päätät olla antamatta henkilötietoja, emme ehkä pysty toteuttamaan pyyntöäsi kuten tarkastelemaan työhakemustasi tai tarjoamaan sinulle tuotteitamme tai palvelujamme.

Voimme tarvittaessa käyttää myös kolmannen osapuolen evästeitä ja siihen liittyvää tekniikkaa. Lisätietoa evästeistä on jäljempänä kohdassa ”Mitä evästeet ovat ja miten niitä käytetään tällä verkkosivustolla?”

Miten käytämme sinua koskevia tietoja?

Se, miten käytämme sinua koskevia tietoja, riippuu siitä, mihin tarkoitukseen tiedot alun perin kerättiin. Jotta saisit yleiskuvan siitä, miten käsittelemme henkilötietoja, annamme joitakin esimerkkejä jäljempänä.

Yleensä käytämme henkilötietojasi voidaksemme erityisesti:

  • myydä tuotteita ja palveluja sinulle (työnantajallesi)
  • hankkia tuotteita ja palveluja sinulta (työnantajaltasi)
  • toimittaa tuotteita tai palveluja sinulle (työnantajallesi)
  • tarjota asiakastukea myydyille tuotteille tai palveluille
  • tehdä tutkimuksia
  • turvata ja optimoida verkkosivuston käyttö
  • tarjota markkinointiviestintää
  • turvata pääsyn InPlace Solutionsin tiloihin ja valvoa sitä
  • tehdä rekrytointeja tai
  • muulla tavalla täyttää lakisääteiset ja sopimusvelvoitteemme.
Jaammeko sinua koskevia tietoja muille?

Voimme luovuttaa henkilötietoja muille osapuolille:

– kun yhteistyökumppanimme (mm. kirjanpitäjä, IT-tuki) käsittelevät toimeksiannostamme henkilötietoja meidän puolestamme ja ohjeidemme mukaisesti (sitoutamme kaikki tällaiset kumppanimme vastaaviin käytäntöihin kuin meillä); sekä lisäksi

– kun arvioimme, että luovuttaminen on välttämätöntä mm. oikeuksiemme toteuttamiseksi, turvallisuuden varmistamiseksi tai esimerkiksi viranomaispyyntöihin vastaamiseksi.

Voimme luovuttaa tietojasi suostumuksellasi myös muille osapuolille.

Tietojasi ei siirretä toimestamme EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Kuinka kauan säilytämme sinua koskevia tietoja?

Säilytämme henkilötietoja ainoastaan niin kauan kuin se on tarpeen tietoihin liittyvien oikeuksiemme ja velvollisuuksiemme täyttämiseksi.

Kun henkilötietoja ei enää tarvita, poistamme tai anonymisoimme ne.

Mitä evästeet ovat ja miten niitä käytetään tällä verkkosivustolla?

Käytämme evästeitä verkkosivustolla parantaaksemme verkkosivuston toimivuutta ja saadaksemme tietoa verkkosivustokäynneistä.

Evästeet ovat tietokoneesi kiintolevylle tallennettuja pieniä tekstitiedostoja, joiden avulla verkkosivusto tunnistaa tietokoneesi. Voimme käyttää joko evästeitä, jotka tallentavat tiedoston tietokoneellesi pysyvästi (pysyvät evästeet), tai evästeitä, jotka katoavat, kun selaimesi sulkeutuu (istuntoevästeet).

Evästeiden avulla voimme kerätä tietoja esimerkiksi tietokoneestasi, IP-osoitteestasi, käyttöjärjestelmästäsi ja selaintyypistäsi. Näihin tietoihin sisältyy yleensä tietoja, joista ei ole mahdollista tunnistaa tiettyä käyttäjää koskevia tietoja. Jos meillä kuitenkin on sinua koskevia henkilötietoja, evästeiden avulla kerätyt tiedot on mahdollista yhdistää tällaisiin tietoihin.

Evästeiden avulla kerättyjä tietoja käytetään tilasto- ja analysointitarkoituksiin, kuten verkkosivustojen käyttöä koskevien tilastojen ylläpitämiseen, tutkimusten tekemiseen verkkosivuston käytön ja/tai InPlace Solutionsin muiden tuotteiden ja palvelujen parantamiseksi, verkkosivuston suosituimpien osien selvittämiseen ja verkkosivuston käytön optimoimiseen.

Verkkosivustoillamme käytetään kolmannen osapuolen välineitä, joilla voidaan ottaa käyttöön muun muassa sosiaalisessa mediassa jakamisen ja kyselylomakkeiden kaltaisia ominaisuuksia. Joissakin tapauksissa kolmannen osapuolen välineet tallentavat evästeitä tietokoneellesi ja käyttävät seurantatekniikkaa kokemuksesi personalisointiin tai mainonnan kohdentamiseen. Lisätietoja evästeiden tarjoajien tietosuojakäytännöistä on saatavilla niiden tietosuojaselosteista.

Voit myös kieltää ja poistaa evästeet selaimesi asetuksilla ja ominaisuuksilla. Koska selaimesi voi oletusarvoisesti hyväksyä evästeet, suosittelemme, että tarkastat selaimesi asetukset, jos olet huolestunut evästeiden käytöstä verkkosivustolla. Huomaa kuitenkin, että verkkosivuston jotkin osat edellyttävät evästeiden käyttöä toimiakseen. Mikäli kiellät evästeiden käytön selaimesi asetuksissa, et ehkä voi käyttää näitä verkkosivuston osia.

Miten suojaamme sinua koskevia tietoja?

InPlace Solutions suojaa tehokkaasti sen hallussa olevia henkilötietoja esimerkiksi ohjeilla, menettelyillä ja suojakeinoilla, joilla rajoitetaan kolmannen osapuolen pääsyä tietoihin. Rajoitamme myös oman henkilökuntamme ja palvelujentarjoajien pääsyä tietoihin: vain niillä on pääsy henkilötietoihin, jotka tarvitsevat niitä tehtäviensä suorittamiseen.

Mitkä ovat henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeutesi?

Sinulla on oikeus tutustua sinusta keräämiimme henkilötietoihin ja pyytää, että poistamme tai korjaamme virheelliset, tarpeettomat, epätäydelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Sinulla on myös oikeus kieltää suoramarkkinointi tai peruuttaa suostumuksesi.

Voit käyttää edellä mainittuja oikeuksia ja/tai ilmaista huolesi henkilötietojesi käytöstä ottamalla yhteyttä meihin. Yhteystiedot on annettu jäljempänä kohdassa ”Miten otat meihin yhteyttä?”.

Teemme parhaamme selvittääksemme tietojesi käsittelyä koskevat mahdolliset kysymyksesi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen vastauksiimme tai toimenpiteisiimme, voit aina kääntyä kansallisen tietosuojaviranomaisen puoleen.

Mitä sinun on tiedettävä ennen kuin napsautat linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille?

Verkkosivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Huomaathan, että InPlace Solutions ei vastaa tällaisen kolmannen osapuolen verkkosivuston tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä. Koska tämä tietosuojaseloste koskee vain tätä verkkosivustoa, sinun tulisi tutustua muiden verkkosivustojen tietosuojaselosteisiin mennessäsi verkkosivustolle.

Voidaanko tätä tietosuojaselostetta muuttaa?

Voimme milloin tahansa päivittää tätä tietosuojaselostetta ilman, että ilmoitamme muutoksista erikseen. Tällä verkkosivustolla on aina ajantasainen tietosuojaseloste.

Suosittelemme, että tutustut tähän tietosuojaselosteeseen aika ajoin uudelleen tarkastellaksesi mahdollisia muutoksia.

Miten otat meihin yhteyttä?

Jos sinulla on tähän tietosuojaselosteeseen tai InPlace Solutionsin hallussa oleviin sinua koskeviin henkilötietoihin liittyviä kysymyksiä tai pyyntöjä, ota yhteyttä InPlace Solutionsiin sähköpostitse osoitteeseen: info(a)inplace.fi

Tietosuojaseloste on päivitetty 30.9.2020

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound